Waar vind je De Roos?

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Tel: 013 505 5045
deroos@museumbrouwerij.nl

Brouwerij PDF Afdrukken E-mail

Omdat De Roos een levend museum wil zijn wordt er ook bier gebrouwen. Niet in de oude ketels van De Roos maar in een nieuwe microbrouwerij. Hier experimenteren onze brouwers totdat ze weer een smaakvol bier hebben samengesteld. Je zou kunnen zeggen dat onze microbrouwerij een proeftuin is voor nieuw te ontwikkelen bieren. De wijze waarop is al weer uniek. Waar andere brouwers minstens drie ketels hebben, gebruiken wij er maar één. Ook de brouwers zijn vrijwilligers en voldoet soms een ‘charge’ niet geheel aan de smaakverwachting? Niet getreurd, De Roos kan en mag destilleren en wint zo de alcohol terug om er heerlijke likeuren van te maken.

Roosbier: uw bier?

Wilt u een origineel relatiegeschenk of bent u gewoon op zoek naar een heerlijk bier met de etiketten van uw eigen bedrijf of vereniging? Museumbrouwerij de Roos kan daar voor zorgen!

Onlangs werden enkele bieren van De Roos al omgedoopt tot gelegenheidsbieren voor andere bedrijven en verenigingen:

  • Hildewarisbier. Bij de doop van de reusin Hildewaris was daar een eigen bier.
  • Hilvariabier. Voetbalvereniging Hilvaria scoort nu ook ook in de derde helft!
  • St. Jansroggebier. Landgoed Hoevens uit Alphen liet De Roos een heerlijk biologisch bier brouwen met de door haar aangeleverde Sint Jansrogge.
  • Schouwkebier. Bij de viering van het vijfentwintigjaar bestaan van Café het Schouwke, schonk de julilaris de genodigden een Jubileumbier met een pracht etiket.
  • Jubelbier. Ook Stadscafe de Spaarbank in Tilburg schonk een jubileumbier ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van het pand waarin het cafe is gevestigd.

Wilt u ook bier met uw eigen etiket voor een feestje of relatiegeschenk? Bezoek ons museum en vraag aan het barpersoneel naar de mogelijkheden of stuur een mail.

 

alt

  

 

Volg ons!

FacebookTwitter logo

Roosbier op de wisseltap

Banner

Foto's Bierfestival 2014

bierfestival2012 th