Nieuws

Zomermaanden

Muzieksessie vervalt

Vanwege de vakantie en het stralende weer gaat de muzieksessie met Ierse en andere folkmuziek op zondag 5 juli niet door. Ook de sessie van augustus vervalt. De sessie van september gaat onder voorbehoud door. Houd de agenda op onze site in de gaten voor actuele informatie. 

 
Nieuwe voorzitter

De roerstok is overgedragen

Sinds 1 juni hebben de vrijwilligers van Museumbrouwerij De Roos een nieuwe voorzitter. Hans Geeraets is het nieuwe gezicht van De Roos.

Lees meer...
 
pROOSt 2015

Historisch Bierfestival pROOSt

In de nazomer vindt op de Vrijthof in Hilvarenbeek het Historisch Bierfestival plaats. Er zal dat weekend weer een compleet evenement worden aangeboden om de dertiende editie van het bierfestival van Museumbrouwerij De Roos te vieren.

Lees meer...
 

Agenda

Agenda

In De Roos

Wat is er de komende tijd in en rondom Museumbrouwerij De Roos te doen?

Lees meer...

Waar vind je De Roos?

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Tel: 013 505 5045
deroos@museumbrouwerij.nl

In de Roos PDF Afdrukken E-mail

Wat zijn we?

Museumbrouwerij De Roos in Hilvarenbeek is een unieke authentieke dorpsbrouwerij uit de negentiende eeuw. U beleeft er de wereld van het traditionele bier. Vrijwilligers zijn er in geslaagd om het oude pand en zijn inventaris helemaal te restaureren en zelfs een nieuwe brouwerij te bouwen. De Roos is een levend museum geworden waar historie, kennis, Brabantse gemoedelijkheid en gezelligheid hand in hand gaan. Uitsluitend vrijwilligers zorgen ervoor dat Museumbrouwerij De Roos steeds verder uitgebouwd wordt.

U vindt ons aan de St. Sebastiaanstraat 4 te Hilvarenbeek, op de hoek van de Vrijthof.

Wat doen we?

U kunt in Museumbrouwerij De Roos de sfeer van de authentieke dorpsbrouwerij ervaren. Een rondleiding door het museum is de basis voor het echte genieten. Want na een rondleiding weet u pas wat er komt kijken bij het brouwen van echt bier. De Roos is op velerlei terreinen actief. Er is een jeugdprogramma waarbij onder meer limonade gemaakt wordt, jaarlijks wordt een bierfestival georganiseerd, er zijn bierproefavonden en u kunt programma’s op maat bespreken. En de Roos brouwt zijn eigen bieren, die te koop zijn in de Museumwinkel en te proeven zijn in het proeflokaal.

Uitnodiging om te komen.

Museumbrouwerij De Roos is ieder weekend geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Rondleidingen voor grotere groepen dient u altijd van te voren af te spreken. Individuele bezoekers zijn altijd welkom en kunnen gebruik maken van een handleiding. Op andere dagen en in de avonduren is het ook mogelijk een rondleiding bij te wonen, maar dan ook alleen op afspraak en met een groep van minimaal tien  personen. Bel voor meer informatie: 013 505 5045.

 

 

 

Volg ons!

FacebookTwitter logo

Roosbier op de wisseltap

Banner

Foto's Bierfestival 2014

bierfestival2012 th