Nieuws

Rooscadeaus

Roosachtig lekkere feestdagen

Maak de feestdagen dit jaar extra lekker! In onze museumwinkel vindt u de heerlijkste bieren en gedestilleerden: lekker om te serveren, maar ook leuk om cadeau te doen. Onze vrijwilligers hebben heerlijke geschenkpakketten samen gesteld.

Lees meer...
 
Openstelling december

Openstelling december 2015

In december is De Roos elke zaterdag- en zondagmiddag geopend van 13.00 - 17.00 uur, behalve op Tweede Kerstdag 26 december. In de kerstvakantie is er geen extra openstelling op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. 2 en 3 januari 2016 zijn we uiteraard regulier geopend.

We wensen u een fijne feestmaand en open u graag een keer te treffen in ons proeflokaal!

 
Herfstbock is op

Herfstbock is op

Dat onze Dubbele Herfstbock lekker is, werd bevestigd toen hij werd uitgeroepen als tweede lekkerste Zware Bock van Nederland. Dat hebben we geweten! Inmiddels is de Dubbele Herfstbock op, zowel op fles als op fust. Het is dus niet meer verkrijgbaar. Uiteraard kunt u wel bij ons terecht voor onze andere lekkere bieren, zoals de Bikse Tripel, onlangs uitgeroepen in de top-3 van Brabants Lekkerste Bieren.

 

Agenda

Agenda

In De Roos

Wat is er de komende tijd in en rondom Museumbrouwerij De Roos te doen?

Lees meer...

Waar vind je De Roos?

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Tel: 013 505 5045
deroos@museumbrouwerij.nl

Welkom bij de site van Museumbrouwerij de Roos, de enige authentieke bierbrouwerij van Nederland. Op deze site is van alles te vinden over ons museum, onze activiteiten en natuurlijk onze eigen bieren.

Natuurlijk is er behalve onze site ook nog de Museumbrouwerij met het Bierdocumentatiecentrum, de Microbrouwerij en niet te vergeten ons Proeflokaal waar u onze bieren natuurlijk ook zelf kunt proeven. Met arrangementen voor jong en oud, nodigen wij u graag uit om u eens te laten verleiden tot een ROOSachtige belevenis!

 

Wij zien u graag eens verschijnen! Hopelijk tot ziens!

 

Volg ons!

FacebookTwitter logo

Roosbier op de wisseltap

Banner