Nieuws

Aanmelden Koffietafel

Eet van de streek

Ook dit jaar organiseert Museumbrouwerij De Roos weer een heerlijke Brabantse Koffietafel. Op zondag 14 september staan vanaf 12.30 uur de tafels gedekt voor u klaar. Meld u nu aan! 

Lees meer...
 
Historisch Bierfestival pROOSt

twALAAFde editie!

In de nazomer vindt op de Vrijthof in Hilvarenbeek het Historisch BierfestivalpROOSt plaats. Er zal dat weekend weer een compleet evenement worden aangeboden om de twaalfde editie van het bierfestival van Museumbrouwerij De Roos te vieren.

Lees meer...
 
Kinderen en bier

Kinderen en bier?!

Wie kent niet die beelden van laveloze jongeren, of hele groepen jolig zingende ouderen, die te diep in het glaasje hebben gekeken. Bier wordt geassocieerd met dronkenschap, schadelijk voor de gezondheid. Maar…

Lees meer...
 

Agenda

Agenda

In De Roos

Wat is er de komende tijd in en rondom Museumbrouwerij De Roos te doen?

Lees meer...

Waar vind je De Roos?

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Tel: 013 505 5045
deroos@museumbrouwerij.nl

Welkom!

Welkom bij de webpagina van Museumbrouwerij de Roos, de enige authentieke bierbrouwerij van Nederland. Op deze site is van alles te vinden over ons museum, onze activiteiten en natuurlijk onze eigen bieren.

Natuurlijk is er behalve onze site ook nog de Museumbrouwerij met het Bierdocumentatiecentrum, de Microbrouwerij en niet te vergeten ons Proeflokaal waar u onze bieren natuurlijk ook zelf kunt proeven. Met arrangementen voor jong en oud, nodigen wij u graag uit om u eens te laten verleiden tot een ROOSachtige belevenis!

 

Wij zien u graag eens verschijnen! Hopelijk tot ziens!

 

Volg ons!

FacebookTwitter logo

Roosbier op de wisseltap

Banner

Bierfestival 2014

Banner