Nieuws

Alliantie van biertapperijen

Bikse Tripel ABT-flesbier van februari

Onze tripel, da’s ‘ne goeie. Daar zijn we van meet af aan van overtuigd en al net zo lang zijn we er trots op. Dat de Bikse Tripel onlangs werd benoemd tot een van de lekkerste bieren van Brabant, bewijst het maar weer eens. Maar er is nog een trofee, die de Bikse Tripel op het etiket erbij mag vermelden: het het ABT-flesbier van de maand februari geworden.

Lees meer...
 
Vakantieopenstelling voorjaar 2016

Vakantieopenstelling voorjaarsvakantie 2016

Rondom de voorjaarsvakanties van de verschillende schoolregio’s, zijn er bijzondere openingstijden van museum, proeflokaal en Brabants Bierdocumentatiecentrum.

Lees meer...
 
Bierbelevenis Udenhout

Lente in ‘Udent’
De lente komt er aan en dat betekent maar één ding. Bierbelevenis Udenhout staat weer voor de deur. Museumbrouwerij De Roos is daarbij uiteraard weer aanwezig.

Lees meer...
 

Agenda

Agenda

In De Roos

Wat is er de komende tijd in en rondom Museumbrouwerij De Roos te doen?

Lees meer...

Waar vind je De Roos?

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Tel: 013 505 5045
deroos@museumbrouwerij.nl

Welkom bij de site van Museumbrouwerij de Roos, de enige authentieke bierbrouwerij van Nederland. Op deze site is van alles te vinden over ons museum, onze activiteiten en natuurlijk onze eigen bieren.

Natuurlijk is er behalve onze site ook nog de Museumbrouwerij met het Bierdocumentatiecentrum, de Microbrouwerij en niet te vergeten ons Proeflokaal waar u onze bieren natuurlijk ook zelf kunt proeven. Met arrangementen voor jong en oud, nodigen wij u graag uit om u eens te laten verleiden tot een ROOSachtige belevenis!

 

Wij zien u graag eens verschijnen! Hopelijk tot ziens!

 

Volg ons!

FacebookTwitter logo

Roosbier op de wisseltap

Banner